Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Μπαταρίες Αυτοκινήτων » ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ BANNER » Μπαταρία Banner POWER BULL Αριστερή στενή

Περιγραφή


Μπαταρία Banner POWER BULL Αριστερή στενή [b1004]

ΜΠΑΤΑΡΙΑ 40Ah BANNER POWER BULL P4027 300A εκκ. Αριστερή στενή+πόλοι στενοί 187/127/226

Banner POWER BULL είναι η κορυφαία επιλογή για τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Για πολλά χρόνια, η BULL POWER έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της με πλήρη τεχνολογία ασβεστίου για αυξημένη ισχύ εκκίνησης, διπλή  προστασία έναντι διαρροών και τη βελτίωση της πρόωρης ανάφλεξης . Η Banner προμηθεύει ήδη την τεχνολογία αυτή για πρώτη εφαρμοστές, όπως η BMW, Skoda και VW .

Μεγαλύτερη ασφάλεια - οι συνδέσεις μεταξύ στοιχείων και άλλα κρίσιμα στοιχεία είναι κάτω από το επίπεδο του ηλεκτρολύτη. • Βελτιωμένη βαθιά παροχετευτικότητας - οξέος πυκνότητας είναι γενικά υψηλότερη, πράγμα που σημαίνει λιγότερη αποφόρτιση κατά την κυκλική λειτουργία. • Ευκολότερη φόρτισης - το πλεόνασμα οξύ σημαίνει βελτιωμένη ισχύς εισόδου, όταν η μπαταρία είναι άδεια. Το νέο ύψος 190 χιλιοστών είναι σύμφωνο με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 50,342 - 1 και από τώρα είναι διαθέσιμο με χωρητικότητες των 50Ah, 62AH, 72Ah, 80Ah και 95Ah, όλα την ίδια τιμή με συγκρίσιμα προϊόντα με ύψος μόλις 175 χιλιοστά.

 

Πληροφορίες Μάρκας

Η Banner αναγνωρίζεται μεταξύ των διεθνών αυτοκινητοβιομηχανιών για τις πολλές εφαρμογές σε πρώτη τοποθέτηση μπαταριών αυτοκινήτων όπως στην Audi , BMW , VW , Chrysler , Porsche και Mercedes. 

Τα προϊόντα BANNER έχουν  αποδειχθεί τόσο στο κρύο της βόρειας Σκανδιναβίας όσο και στη ζέστη της Αφρικής .

Η φιλοσοφία Banner ενσωματώνει την τεχνική τελειότητα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση . 

Αυτό συνεπάγεται απόλυτη αξιοπιστία σε σχέση με τον προγραμματισμό και την παράδοση , καθώς και ένα υψηλό επίπεδο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης . 

Εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων , τα οποία μιλούν για τον εαυτό τους μέσα από την επιχειρησιακή αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής .

Πιστοποιημένη ποιότητα

Banner διαθέτει τις τελευταίες ISO 9001 , ISO / TS 16949 και ISO 14001 πιστοποίηση ποιότητας . 

Η σχετική διαδικασία πιστοποίησης περιλαμβάνει τον ακριβή έλεγχο όλων των διαδικασιών της εταιρείας που έχουν σχέση με την ποιότητα . 

 

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>